Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, P.F.A TARNAU OLENTINA LUTICA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 Scopul pentru care se face colectarea datelor este: marketing si publicitate, comert de tip multi level marketing,reclama.

 Datele pe care le furnizati sunt utilizate pentru a vi se atribui un cod unic de identificare in cadrul sistemului nostru, daca optati pentru inscirere ca si Client Life Care, sau pentru a ajuta la livrarea coletului cu produsele comandate, sau pentru a va putea indruma spre produse corespunzatoare cu nevoile dumneavoastra daca v-ati abonat la newsletter. 

 In cazul in care nu doriti sa furnizati CNP-ul si seria si numarul de buletin/carte de identitate conduce la imposibilitatea alocarii unui numar unic de inregistrare, astfel ca nu veti putea avea acces la beneficiile aferente acestor optiuni (promotii specifice etc).

 Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, serviciilor de curierat in vederea expedierii produselor. ( nume, prenume, adresa, numar de telefon )

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de P.F.A TARNAU OLENTINA LUTICA abonati-va la newsletterele Life Care, accesand prima pagina a website-ului http://elife-care.com/.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,  telefon 0726746764.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra vor fi utilizate numai in Romania. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Produse recomandate

Informații de contact

Home  Magazin produse naturiste și Bio Lifecare

 Email  office@elife-care.com

Phone 0721.555.459

Facebook Twitter GPlus
 
 
Aboneaza-te acum
Introdu adresa de email :