Termeni și condiții de utilizare

Accesul / vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere (contract) dintre părți.

PFA Țărnău Olentina Luțica, în calitate de autor / proprietar / administrator al site-ului www.elife-bio.ro denumit generic Site își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, aceasta incluzând și secțiunile Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

PFA Țărnău Olentina Luțica nu poate garanta disponibilitatea și funcționalitatea permanentă a site-ului. PFA Țărnău Olentina Luțica nu își asumă în nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea și integritatea datelor afișate pe site și nici pentru greșelile de afișare. În eventualitatea în care există erori, sau dacă datele au fost introduse greșit în baza de date, PFA Țărnău Olentina Luțica nu poate fi tras la răspundere. De asemenea, PFA Țărnău Olentina Luțica nu își asumă răspunderea pentru folosirea www.elife-bio.ro sub falsă identitate și nici pentru alterarea informațiilor dumneavoastră de către altcineva folosind datele dvs de identificare.

PFA Țărnău Olentina Luțica acordă permisiunea, revocabilă și ne-exclusivă de a vă crea hyperlink-uri către paginile Site-ului atâta vreme cât aceste link-uri nu sunt folosite într-un context ce ar descrie PFA Țărnău Olentina Luțica  într-o manieră falsă, greșită sau jignitoare. Licența acordată nu vă permite asocierea mărcii www.elife-bio.ro cu alte mărci sau nume terțe și nici folosirea mărcii www.elife-bio.ro în scopuri proprii de promovare fără acordul prealabil în scris al PFA Țărnău Olentina Luțica.


Conținutul site-ului, integral sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, sau exploatat în orice alte scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al PFA Țărnău Olentina Luțica

Condiții de utilizare. Garanții

Site-ul este furnizat de catre PFA Țărnău Olentina Luțica așa cum este și atât cât este disponibil. PFA Țărnău Olentina Luțica nu garanteaz că Site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul folosește Site-ul pe riscul propriu, PFA Țărnău Olentina Luțica fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea / vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Site. PFA Țărnău Olentina Luțica nu este răspunzător pentru erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. PFA Țărnău Olentina Luțica nu acorda nici un fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui Site.

Securitate

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, incluzând: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.


Comunicări

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimator, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuala, ale PFA Țărnău Olentina Luțica sau ale unor terțe părți, și care nu conțin viruși, deruleaza campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masă, sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonați o altă persoană sau entitate. PFA Țărnău Olentina Luțica își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.

Prin trimiterea unei astfel de informații, dacă nu este altfel specificat, acordați PFA Țărnău Olentina Luțica licența/ dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil și sub-licențiabil de a publica pe site-ul www.elife-bio.ro. Declarați pe proprie răspundere și garantați că detineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intră în contradicție cu Termenii și condițiile de utilizare, că nu vor cauza daune către o terță parte și că veți despăgubi integral PFA Țărnău Olentina Luțica sau partenerii/ afiliații săi pentru toate cererile rezultate din informația astfel transmisă.

Drepturi de proprietate intelectuală

PFA Țărnău Olentina Luțica respectă drepturile intelectuale ale unor terțe persoane. Dacă considerați că munca dumneavoastră a fost reprodusă de o manieră care să încalce dreptul de proprietate intelectuală, vă rugăm să ne adresați o notificare care să cuprindă:

* semnatura fizică sau electronică a persoanei autorizate să reprezinte posesorul dreptului de proprietate;
* o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciați că au fost încălcate;
* o indicare a locației pe Site unde apreciați că aceste drepturi au fost încălcate;
* adresa, numărul de telefon și adresa dumneavoastră de e-mail;
* o declarație pe proprie răspundere conform căreia sunteți convins că utilizarea în dispută, nu a fost autorizată de deținătorul drepturilor, ale împuternicitului sau ale legii;
* o declarație notarială pe proprie răspundere conform căreia actionați cu bună credință, că notificarea este completă și corectă și că sunteți deținătorul drepturilor sau acționati în numele său.