Life Impulse® cu Barley Grass BIO - Controlul colesterolului - Cod produs:7440

PDFImprimareEmail
Cantitate neta: 54 gCantitate neta: 54 g
Înregistrează-te și beneficiază de 20 PROCENTE DISCOUNT!
Prețul de vânzare 19,99 lei
Descriere

Prezentare

Detoxifica organismul

Asigura controlul colesterolului

Excelent alcalinizant

Life Impulse Barley Grass este un excelent factor de control al colesterolemiei si bun alcalinizant. Orzul asigura un mediu alcalin perfect pentru mentinerea echilibrata a balantei acido-bazice a organismului, revitalizeaza organismul si ajuta la incetinirea procesului de imbatranire celulara.

Mod de utilizare

30 capsule - Se recomanda 1-2 capsule pe zi, incepand cu varsta de 16 ani. Preferabil a se consuma in timpul meselor. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi inlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Consumati, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. Nu lasati acest supliment alimentar la indemana copiilor mici. Suplimentul trebuie pastrat la intuneric, temperatura maxima de 20°C.

Ingrediente și informații nutriționale

30 capsule, o tableta (portia zilnica) contine: Orz Bio (Hordeum vulgare)- 670,00 mg. Alte ingrediente: antiaglomeranti-dioxid de siliciu, fosfat dicalcic, stearat de magneziu; emulsificator- celuloza microcristalina; stabilizatori-acid stearic, guma guar, croscarmeloza de sodiu; glazura farmaceutica q.s. Variatia ingredientelor +/- 10%. DZR – Doza Zilnica Recomandata.* - substanta pentru care nu a fost stabilita DZR.

Film prezentare brand

 
 
 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Aboneaza-te acum
Introdu adresa de email :