Life Impulse® Gel cu pulpa de Aloe Vera BIO - Detoxifiant, imunoprotector - Cod produs:804

PDFImprimareEmail
Cantitate neta: 946 mlCantitate neta: 946 ml
Înregistrează-te și beneficiază de 20 PROCENTE DISCOUNT!
Prețul de vânzare 90,00 lei
Descriere

Prezentare

detoxifica organismul

protejeaza aparatul digestiv

stimuleaza regenerarea organismului

creste rezistenta pielii

Life Impulse Gel cu pulpa Aloe Vera BIO este produs din plantele Aloe Barbadensis Miller crescute organic, care sunt o sursa naturala de: vitamine, aminoacizi, enzime si minerale. Produsul contine ingrediente bioactive esentiale - POLIZAHARIDELE pentru care Aloe Vera este extrem de cunoscuta. De asemenea, Aloe Vera si-a dovedit de-a lungul timpului calitatile in fortificarea si mentinerea sanatatii sistemului digestiv, prin ameliorarea disconfortului, cu usoare proprietati laxative. Sustine sistemul imunitar, datorita proprietatiilor antivirale, antibacteriene si analgezice.

Aloe Vera este recunoscut datorita efectului terapeutic: detoxifica oragnismul, mentine sanatatea sistemului digestiv, regleaza sistemul imunitar si respirator.

Mod de utilizare

Se recomanda 4-8 linguri pe zi, incepand cu varsta de 12 ani. Preferabil a se lua dimineata pe stomacul gol. Se recomanda a fi amestecat cu un suc de fructe. Acesta nu este un medicament si nu inlocuieste tratamentul de specialitate recomandat de medic.

Ingrediente și informații nutriționale

Ingrediente/lingura: Suc de Aloe Vera (Aloe Vera Barbadensis) 15g. Alte ingrediente: conservant- sorbat de potasiu q.s. Variatia ingredientelor +/- 10%.

Film prezentare brand

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Aboneaza-te acum
Introdu adresa de email :