Puterea Ursului - 30 capsule - Cod produs:4100

PDFImprimareEmail
 Cantitate neta: 10 g Cantitate neta: 10 g
Înregistrează-te și beneficiază de 20 PROCENTE DISCOUNT!
Prețul de vânzare 26,98 lei
Descriere

Prezentare

Un supliment alimentar cu o formulă complexă de ingrediente speciale, conceput pentru a reprezenta, împreună cu gelul antireumatic Puterea Ursului, o soluție completă de ajutor în cazul durerilor reumatice. Suplimentul alimentar conține 30 de capsule.

Mod de utilizare

30 capsule - primele 15 zile 1-2 capsule pe zi, însoțite de folosirea zilnica a gelului antireumatic Puterea Ursului, iar în urmatoarele 15 zile se folosește doar gelul antireumatic. Pentru rezultate de profunzime se recomanda 3 luni de utilizare.

* aceasta schema reprezinta doar o sugestie, recomandam consultarea medicului pentru personalizarea specifica fiecăruia.

Ingrediente și informații nutriționale

Boswellia Seratta - o planta extrem de cunoscută în lume și folosită de mai bine de 5000 de ani pentru efectele benefice în cazul atritei reumatoide, osteoartritei și a altor boli inflamatorii. Eucaliptul BIO - cunoscut pentru efectele emoliente, digestive, antireumatice, cicatrizante și antiseptice. Glucozamina – stimuleaza producția de colagen și îmbunătățește structura lichidului sinovial, responsabil pentru mobilitatea articulațiilor.

Film prezentare

 

 

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Aboneaza-te acum
Introdu adresa de email :