Cod 7007 - Life Impulse® Happy&Relax Muscle

PDFImprimareEmail
Cantitate neta: 10 gCantitate neta: 10 g
Înregistrează-te și beneficiază de 20 PROCENTE DISCOUNT!
Prețul de vânzare 25,00 lei
Descriere

Prezentare

 

  • Reduce crampele musculare

  • Reduce oboseala musculara

  • Ajuta la functionarea optima a sistemului nervos

  • Ajuta în asimilarea optima a proteinelor si grasimilor

Crampele musculare intervin atunci cand un muschi se contracta în mod involuntar si fortat, cu imposibilitatea relaxarii. Muschii ce leaga doua articulatii (încheieturi) sunt cei mai predispusi la aparitia contractarilor.
Compozitia optima de ingrediente precum Magneziul, Vitamina B6, Potasiu si Vitamina E ajuta la asimilarea optima a proteinelor si grăsimilor si actioneaza benefic asupra sistemului nervos.

Crampele musculare dureroase pot fi cauzate de temperaturile scazute de afara, de activitatea fizica intensa sau de lipsa mineralelor din organism. Suplimentul Life Impulse® Happy & Relax Muscle are compozitia optima de ingrediente ce ajuta la combaterea crampelor musculare si la buna functionare a muschilor, ajuta la asimilarea optima a proteinelor si grasimilor si actioneaza benefic asupra sistemului nervos.

Mod de utilizare

30 capsule - Cate 1 capsula/ zi de preferinta seara înainte de culcare. Se recomanda doar persoanelor începand de la varsta de 16 ani. Nu depasiti portia zilnica recomandata. Dieta normala nu poate fi înlocuita cu folosirea acestui supliment alimentar. Nu lasati acest supliment alimentar la îndemana copiilor mici.

Ingrediente și informații nutriționale

Vitamina B6 1 mg - 71% din VNR; Vitamina E 5 mg – 41% din VNR; Mg ( citrat de magneziu) 50 mg – 13% din VNR; Potasiu 70 mg - 3,5% din VNR; Alte ingrediente: capsula din celuloza. VNR – Valoare Nutritionala de Referinta – cf. Reg.UE 1169/2011; *- VNR nu este stabilită

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Aboneaza-te acum
Introdu adresa de email :