Solutie pentru baie BioHAUS® - certificat Ecocert - Cod produs:975

PDFImprimareEmail
Cantitate neta: 250 mlCantitate neta: 250 ml
Înregistrează-te și beneficiază de 20 PROCENTE DISCOUNT!
Prețul de vânzare 34,99 lei
Descriere

Prezentare

Elimina depunerile de calciu

Urmele de sapun si apa

Efect antiseptic

Solutia pentru baie BioHAUS indeparteaza eficient si repede urmele de sapun, de apa si chiar depunerile de piatra.

Beneficii și efecte

Destinat suprafetelor din gresie si faianta. Poate fi utilizat si la curatarea obiectelor sanitare si la indepartarea depunerilor de calciu.

Mod de utilizare

Pulverizati in mod uniform pe suprafata murdara. In caz contrar, utilizati produsul cu ajutorul unei lavete umede si lasati-l sa actioneze. Lasati sa actioneze atat cat este nevoie, in functie de gradul de murdarie (in jur de 1-5 min). Umeziti rosturile gresiei inainte de aplicare, dupa care clatiti sau curatati cu apa. Verificati rezistenaa materialelor pe o parte care nu este vizibila. Nu utilizati produsul pe marmura, pe pietre calcaroase sau alte suprafete sensibile la acizi.

Ingrediente și informații nutriționale

Gliceride acide din grasimi naturale, Surfactanti zaharosi , Acid lactic, Acid citric, Alcool benzilic, Uleiuri naturale eterice (eucalipt*) * cultivat biologic, in maniera controlata.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Aboneaza-te acum
Introdu adresa de email :

Acest site utilizează cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Aflați mai multe despre politica noastră de confidențialitate.