Detartrant pentru WC BioHAUS® - certificat Ecocert - Cod produs:976

PDFImprimareEmail
Cantitate neta: 500 mlCantitate neta: 500 ml
Înregistrează-te și beneficiază de 20 PROCENTE DISCOUNT!
Prețul de vânzare 27,99 lei
Descriere

Prezentare

Elimina microbii

Indeparteaza petele

Elimina mirosurile neplacute

Igenizeaza

Dezinfecteaza

Detartrant BIO pentru WC BioHAUS indicat pentru curatarea igienica a toaletelor. Indeparteaza petele, elimina microbii si neutralizeaza mirosurile neplacute. Are in compozitie acizi naturali extrasi din zahar prin fermentare, complet biodegradabili. Dizolva depozitele de calciu si dezinfecteaza.

Beneficii și efecte

Parfumul placut al produsului se datoreaza uleiurilor naturale de eucalipt si menta. Substantele active (extrase din materii prime: cartofi, porumb, trestie de zahar, sfecla de zahar, ulei de cocos si palmier) au proprietati unice de dizolvare si indepartare a murdariei. Curata si decalcifica cu acid citric si cu acid lactic. Substantele active de curatare din materii prime se regenereaza in mod natural.

Mod de utilizare

Turnati substanta in toaleta, lasati sa actioneze, stergeti si clatiti. Folositi manusi pentru a va proteja mainile.

Ingrediente și informații nutriționale

Surfactanti zaharosi , Acid lactic, Acid citric, Benzil Alcool, Sulfati grasi de alcool, Monogliceride acide grase, Uleiuri naturale eterice de ulei de eucalipt* si menta*), Apa * cultivate biologic, intr-o maniera controlata.
 

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Aboneaza-te acum
Introdu adresa de email :

Acest site utilizează cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Aflați mai multe despre politica noastră de confidențialitate.