Detergent pentru vase, cu aroma de portocale BioHaus® - certificat Ecocert - Cod produs:937

PDFImprimareEmail
- Nu provoaca alergii
- Produs testat dermatologic
- Concentrat si eficient
Cantitate neta: 500 mlCantitate neta: 500 ml
Înregistrează-te și beneficiază de 20 PROCENTE DISCOUNT!
Prețul de vânzare 20,99 lei
Descriere

Prezentare

Nu provoaca alergii

Produs testat dermatologic

Concentrat si eficient

Detergentul BIO pentru vase BioHAUS - cu aroma de portocale, are proprietati deosebite de dizolvare a grasimilor lasand vasele curate si stralucitoare. Este un detergent bland cu mainile fiind recomandat chiar si persoanele cu piela sensibila. Este concentrat si eficient. Produs testat dermatologic.

Beneficii și efecte

Detergent BIO pentru vase BioHAUS - cu aroma de portocale BioHaus corespunde cerintelor crescande in domeniul ecologic si dermatologic si convinge printr-o exceptionala capacitate de spalare si de curatare. Tensidele zaharoase obtinute din materii prime precum cartofi, porumb sau trestie de zahar, respectiv sfecla de zahar si ulei din samburi de cocos si palmier combinate cu sulfati ai unor alcooli grasi din samburi de cocos si de palmier sunt substante de spalare active cu proprietati dermatologice exceptionale.Este versatil, multifunctional si biodegradabil.

Mod de utilizare

Este usor de dozat: 1 picatura (2 ml) este de ajuns. La vase murdare de grasime, dozati mai generos 2 picaturi (4 ml). Detergentul de vase se clateste repede si usor.

Ingrediente și informații nutriționale

Apa, Sulfat de alcool gras, Glucozida, Clorura de sodiu, Glicerina vegetala, Ulei de portocale KbA*. *0,15% organic.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Aboneaza-te acum
Introdu adresa de email :

Acest site utilizează cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Aflați mai multe despre politica noastră de confidențialitate.