Detergent universal BioHAUS® - certificat Ecocert - Cod produs:920

PDFImprimareEmail
Cantitate neta: 500 mlCantitate neta: 500 ml
Înregistrează-te și beneficiază de 20 PROCENTE DISCOUNT!
Prețul de vânzare 24,99 lei
Descriere

Prezentare

Nu provoaca alergii

De uz general

Usor biodegradabil

Eficient

Proprietati dermatologice

Detergentul BIO universal BioHAUS este potrivit pentru ingrijirea si curatarea tuturor suprafetelor de lemn, plastic, ceramica, sticla, linoleu si metal.

Beneficii și efecte

Eficient, de uz general, usor biodegradabil. Este ideal pentru curatarea suprafetelor rezistente la apa. Dizolva depunerile de piatra si curata fara a lasa urme pe suprafata curatata. A fost testat cu succes de un institut independent de testare pentru oamenii cu pielea sensibila si pentru cei alergici. Nu contine substante de conservare sintetice si nu irita pielea. Substantele active de curatare sunt produse pe baza grasimilor si uleiurilor vegetale. Proteinele din grau asigura actiunea ulterioara de gresare, contribuind substantial la proprietatile dermatologice.

Mod de utilizare

Agitati flaconul inainte de utilizare! Puneti 10 ml de detergent in 10 l apa si curatati suprafetele cu ajutorul unui/unei mop/lavete. A nu se lasa la indemana copiilor.

Ingrediente și informații nutriționale

< 5% tenside neionice, 5-15 % tenside anionice. Alte substante din compozitie: alcool, proteine din grau.
 

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Aboneaza-te acum
Introdu adresa de email :

Acest site utilizează cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Aflați mai multe despre politica noastră de confidențialitate.