Inalbitor pentru rufe BioHAUS® - certificat Ecocert - Cod produs:905

PDFImprimareEmail
Cantitate neta: 500 gCantitate neta: 500 g
Înregistrează-te și beneficiază de 20 PROCENTE DISCOUNT!
Prețul de vânzare 36,99 lei
Descriere

Prezentare

Alternativa ecologica

Indeparteaza petele dificile

Este eficient chiar si la 30°C

Inalbitor BIO pentru rufe BioHAUS ajuta la indepartarea petelor provocate de grasimi, fructe, cafea, ceai. Agentul de albire pe baza de oxigen este cea mai ecologica alternativa. Inalbitorul impiedica formarea de voalari gri la rufele albe sau colorate.

Beneficii și efecte

De asemenea poate indeparta fara probleme petele dificile de cafea si ceai de pe vesela de portelan, adaugand o lingurita de agent de albire pe baza de oxigen BioHAUS. Este eficient chiar si la temperaturi de 30°C. Se descompune inca din timpul spalarii in soda, apa si oxigen, astfel incat apele reziduale nu se impurifia. Inalbitorul pe baza de oxigen actioneaza la temperaturi intre 30°C si 95°C.

Mod de utilizare

Cantitatea de 500 g este suficienta pentru 40 operatiuni de clatire respectiv 20 operatiuni de spalare.

Ingrediente și informații nutriționale

Agent de albire pe baza de oxigen; Soda; Natron; Citrat de natriu; Sulfat de natriu; Tenside zaharoase. Substanta de activare a agentului de albire.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Aboneaza-te acum
Introdu adresa de email :

Acest site utilizează cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Aflați mai multe despre politica noastră de confidențialitate.