Nuci de sapun pentru rufe BioHAUS® - Cod produs:950

PDFImprimareEmail
Cantitate neta: 500 gCantitate neta: 500 g
Înregistrează-te și beneficiază de 20 PROCENTE DISCOUNT!
Prețul de vânzare 59,99 lei
Descriere

Prezentare

Putere de curatare intensa

Efect antibacterian

Ecologic

Economic

Nucile BIO pentru rufe BioHAUS au o putere de curatare intensa si efect antibacterian. Culoarea rufelor isi va pastra intensitatea pentru o perioada mai lunga de timp.

Beneficii și efecte

Produsul este ideal pentru spalarea stofelor intre 30-95°C (inclusiv matasea si lana), pentru rufe albe si colorate deoarece este bland cu culorile si tesuturile si are o putere de spalare excelenta. Culoarea rufelor isi va pastra intensitatea pentru o perioada mai lunga de timp. Spalatul cu coji de nuca nu numai ca este ecologic, dar este si economic: in cazul in care sunt utilizate la temperaturi scazute, pot fi refolosite de inca 2-3 ori. Dizolva murdaria in momentul in care intra in contact cu apa calduta.

Mod de utilizare

Pentru o spalare, introduceti in saculetul din ambalaj circa 5-7 jumatati de coaja, eventual maruntite. Puneti saculetul bine inchis in masina de spalat si porniti programul de spalare. Cojile de nuca de spalat pot fi refolosite 2-3 ori, un cazul utilizarii la temparaturi scazute. Un pachet de 500 g, folosit la 2-3 spalari pe saptamana, poate tine cel putin 6 luni!

Ingrediente și informații nutriționale

Coji de nuci de spalat.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
Aboneaza-te acum
Introdu adresa de email :

Acest site utilizează cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea acestora. Aflați mai multe despre politica noastră de confidențialitate.